JUGA, RIU, APREN

JUGA, RIU, APREN

sábado, 21 de diciembre de 2013

Netvibes


Ahir a classe vàrem aprendre a utilitzar el servei de Netvibles. Un web que actua com un escriptori virtual personalitzat, i aquest, permet molt ràpidament la configuració d'una pàgina d'inici que contingui Feeds Favortis, notes de text, informació meteorològica, de borsa, etc..

Visualment s'organitza en pestanyes, on cadascuna forma un agregador de diversos mòduls i widgets desplaçables prèviament, definits per l'usuari. Aquests mòduls actuen com a petites finistres, i el seu contingut es genera a través d'un altre Servei web o bé es forma com a una nova miniaplicació. És una web molt semblant a la pàgina principal personalitzada de Google o Windows Live.

Per poder registrar-nos, tenim la facilitat de fer-ho a partir del canals RSS.

- Primer:  hem de conar amb un canar RSS
- Segon:  hem de donar-nos d'alta a totes aquelles pàgines web que ens interessin

    Lector RSS online internet web reader feed
  1. Entrem a la pàgina d'inici de Netvibes http://netvibes.com
  2. Fem "clic" al botó de registrar-nos
  3. Apareixerà una finestra ematent on nomès has d'ingresar el teu e-mail, escollir una contrasenya i la rebràs per confirmar-la. Desprès et registres de nou amb les dades donades anteriorment i la conta es crearà. 
  4. Has de tornar a la mateixa finestra d'inici, però ja no sortira de nou la opció d'iniciar sessió.
  5. Ara nomes queda personalitzar el pròpi escriptori virtual. Sempre és millor investigar per un mateix les diferents opcions que ofereix. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario