JUGA, RIU, APREN

JUGA, RIU, APREN

viernes, 27 de diciembre de 2013

Analitzem blocs educatius


Avui a classe hem estat mirant diferents blocs educatius que el professor tenia apuntats en una pàgina segons els aspectes que tocaven. Hem anat mirant diversos i així hem agafat idees i em pogut veure moltes coses interessants.

Un dels blocs en que m'hi he fixat ha sigut el de "Fer de mestres" una orientació cap els mestres de tot arreu per ampliar activitats cap als seus alumnes i altres recursos, aqui us deixo el link del bloc:

- http://ferdemestres.blogspot.com.es/

Un altre bloc que he vist era més personal de la Mireia Torrent que es dedica a l'educació infantil amb la il·lusió de ser mestra des de els 8 anys. És molt interessant i aporta moltes idees:

- http://mon-infantil.blogspot.com.es/

L'últim del que us vull parlar és el bloc "La clase de Miren". Aquest bloc està tot plé de fotografies, mostrant totes les activitats que duen a terme a l'escola. Aquest recurs s'utilitza molt perqué així els pares es fixin en el que fan els seus fills durant el seu aprenentatge. Seria com una revista electrònica al llarg de l'any d'escolaritat.

- http://laclasedemiren.blogspot.com.es/

Aquesta pràctica  d'anàlisis pot ser molt útil per un futur, on jo com a mestra podré fer un bloc dels aprenentatges i activitats durant la escolaritat dels meus alumnes. Em sembla molt bona idea fer un "diàri electrònic" a l'abast de tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario