JUGA, RIU, APREN

JUGA, RIU, APREN

sábado, 28 de diciembre de 2013

EDU3.cat i Vídeos motivadors


Avui a classe hem parlat de Joan Ferrés qui tracta temes sobre la communicació i els vídeos motivadors. En el seu llibre "Vídeos y Comunicación" tracta 2 temes, en el capítol 1: nuevo hombre, nuevo modo de conocer, nuevo lenguaje i la funció dels dos hemisferis.

L'hemisferi esquerra tracta la lògica, llenguatge i classifica..
L'hemisferi dret tracta la música, les emocions..

També tracta el tema del nou llenguatge audiovisual, la informació del qual s'extreu: del cine (imatge-emoció- idea), i el text (imatge-idea-emoció). Llavors partint d'aquest punt hem vist dos vídeos:
  • El primer es un vídeo lliçó (informació sobre un tema concret)
  • El segon es un vídeo motivador (ens motiva per arribar a una idea/valor)
Objectius: 
- Que el preceptor mitjançant unes imatges o text li produeixi algun sentiment. (imatge-idea-emoció)
- Que el preceptor mitjançant unes imatges o text produeix un sentiment i es treuen les pròpies conclusions (imatge-emoció-idea).

A continuació el vídeo motivador:


 
Edu3.catAquest vídeo l'hem pogut veure a EDU3.cat, un espai web on hi trobem molta informació educativa útil tant per alumnes o professors, ja que ens aporta una gran ajuda en l'ensenyament a les aules. Aquesta eina presenta tot típus de documents, vídeos, jocs educatius (entre d'altres) tots de matèries diferents, amb una estructura molt senzilla. 

En aquesta pàgina treobem la informació i els víeos: http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=17242&p_ex=dinner%20for%20two

No hay comentarios:

Publicar un comentario