JUGA, RIU, APREN

JUGA, RIU, APREN

sábado, 26 de octubre de 2013

Prezi i PowerPoint


Prezi és un programa que s'utilitza per fer presentacions sobre diferents idees, basades en núvols que contenen la informació sobre l'aspecte a presentar.
Aquest programa es pot diferenciar del "PowerPoint" ja que l'usuari a l'hora de fer la presentació pot emprar el zoom per destacar un núvol concret, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de presentació.

El PowerPoint per això és un programa més bàsic i fàcil d'utilitzar; és un programa de presentacions desenvolupat per a sistemes operatius Microsoft Windows i Mac Os. És un programa dissenyat per a fer presentacions pràctiques amb text esquematitzat, fàcil d'entendre, animacions de text i imatges. Se li poden aplicar diferents dissenys de fonts, plantilles i animacions de tot tipus.

Desde la secundària que molts alumnes han utilitzat aquest programa ja que és fàcil d'explicar un tema a partir d'imatges, vídeos i altres enllaços. El segon programa de presentació s'utilitza a partir de diapositives a diferencia del "Prezi".

També s'ha de dir que Prezi és un programa més actual i de mica en mica es coneix més. Jo en aquest primer curs he pogut crear dos i m'han servit de molta utilitat.

A continuació he penjat el Prezi que vaig fer servir amb la meva companya per exposar el bon comunicador, Andreu Buenafuente:

No hay comentarios:

Publicar un comentario